Adelina Ismaili fenomen i vërtetë, nominohet në ‘Global Woman Summit 2019’

Mbretëresha e muzikës shqipe Adelina Ismaili ndër vite me këngët  dhe përformancat e saja, e ka dëshmuar vetën që është  një fenomen i muzikës shqiptare, shkruan gazeta “Kosova Sot Online”.

Karriera e saj mëse 30 vjeçare, i është shpërblyer edhe me një nominim si “Femra më me influencë në Kosovë”, në “Global Woman Summit 2019”, e për të gjithë fansat e saj që e duan Adelinën si njeri e pastaj dhe si artiste, mund t’ia vërtetojnë edhe njëherë duke e votuar në linkun në vijim, plotësoni të dhënat me kujdes…

https://voting.globalwomansummit.com/adelina-ismaili-vote-now/?fbclid=IwAR1zjPd0WF0HElS7ZA-lnAZa440vK_khjgq-24kZ55HHoTVEfcZDWvzqt-E