7 kombinime për t’i patur parasysh gjatë korrikut

Nesër është zyrtarisht korrik dhe urojmë që temperaturat e larta të mos e marrin kaq shtruar sa ditët e fundit! Ndërkohë, merremi me çfarë na intereson: Çfarë do veshim gjatë përditshmërisë këtë muaj?

S’duam të jemi bazike, por në të njëjtën kohë duam të jemi komode dhe të freskëta! Ca ide që i përmbushin të dyja këto kushte, i gjeni në vijim.

1. Xhinse + Crop Top

2. Një fustan gjer në fund të këmbëve + sandale + çantë kashte

3. Pantallona me ngjyrë + bluzë me printe lulesh

4. Syze vintage + fustan i thurur

5. Jumpsuit + sandale në të njëjtën ngjyrë

6. Xhins + xhins

7. Çantë në formë kove + kostume me kuadrata

Burimi: Who What Wear
Anabelmagazine