5 gjëra që nëse femra i kryen në intimitet, mashkulli do ulet në gjunjë

Të gjithë meshkujt imagjinojnë vazhdimisht femrën e tyre ideale. Gjithkush dëshiron të jetë e bukur, e zgjuar, punëtore, argëtuese, spontane dhe pavarësisht nga gjithçka super e këndshme.

Por shkurtimisht, E DASHURA JUAJ IDEALE do të várèt shumë nga mosha juaj, nga prioritetet dhe nga interesat tuaja.

Pavarësisht nga të gjitha cilësitë që mund të ketë vajza e ëndrrave tuaja, ju gjithmonë mund të zgjidhni midis këtyre 5 stereotipeve të grave. Të gjitha vajzat përshtaten me një nga këto etiketa. Identifikoni kandidaten tuaj.

Këtu janë 5 llojet e grave që ne të gjithë i duam:

Grua me iniciativë

Ky lloj gruaje është shumë i mirë për burrat më seriozë, të tùrpshèm dhe të qetë, sepse një grua e tillë gjithmonë do të propozojë plane aventureske dhe interesante.

E shoqërueshme

Me këtë vajzë ju kurrë nuk do të keni pro.bleme të shkoni me miqtë tuaj për të parë futboll, sepse një grua si kjo mund të përshtatet me gjithçka dhe në fakt do të jetojë përvoja të reja. Burrat ùrrèjnè gratë që kërkojnë gjithë kohën që të jenë me ta.

Ato të thellat

Gratë që tërheqin më shumë meshkujt janë ato vajza që nuk i përmbahen stereotipeve shoqërore. D.m.th ata gùxòjnë të paguajnë faturën ose të blejnë një send të vogël kohë pas kohe dhe në disa raste edhe të dhurojnë një udhëtim. Gjëja e rëndësishme nuk është se sa shpènzòni, por qëllimi.

Argëtuese

Këto gra janë më pozitivet. Ata gjithmonë pèrpíqèn të ruajnë buzëqeshjen e tyre, çfarëdo që të ndodhë. Një grua e tillë do të të mbèshtèsë në çdo kohë.

Kurioze

Por nëse ajo që kërkoni është një grua me të cilën do të jetoni përvoja të reja që e bëjnë kokën tuaj të shpèrthèjnë dhe t’i çojë në limite shqísát tuaja, kurioziteti është opsioni juaj më i mirë. Pra vajzat që dëshirojnë të provojnë gjëra të reja, nuk kanë fríkè nga shumë gjëra.