2017-ta ishte dështim apo fitore për Eneda Tarifën?

1514882553911-1

Këngëtarja Eneda Tarifa ka postuar një foto duke festuar natën e ndërrimit të viteve. Duke shijuar një gotë verë të bardhë, Eneda bën një bilanc të 2017-ës me të këqijat dhe të mirat që mbarti për të. Nëse ishte vit dështimi apo fitoreje lexoni statusin e këngëtates.