20 femrat më të bukura të shekullit XXI, a jeni dakord me këtë listë?

Bukuria është një koncept që nuk ka një kuptim strikt, më e bukura për njerëz të ndryshëm është e ndryshme dhe vjen në forma e linja të ndryshme. Por femrat e mëposhtme renditen si ndër më të bukurat e shekullit të XXI dhe padyshim që e meritojnë këtë titull, megjithëse mund të ketë edhe nga ata që nuk janë dakord me këtë listë, duke menduar për emra të tjerë. Veç bukurisë, ato janë edhe mjaft të suksesshme dhe humane, shkruan Top Channel. Njihuni me to!

Fem-2

Monica Bellucci,  Mila Kunis

Fem-1

Scarlett Johansson, Angelina Jolie

Fem-3

Penelope Cruz,  Megan Fox

Fem-4

Salma Haye,  Christina Hendricks

Fem-5

Jennifer Lope, Christina Aguilera

Fem-6

Shakira, Gisele Bundchen

Fem-7

Natalie Portma,  Eva Mendes

Fem-8

Kate Mos,  Jennifer Aniston

Fem-9

Katherine Heig,  Olivia Wilde

Fem-10

Charlize Theron,  Nicole Kidman