100 milionë dollarë dëmshpërblim nëse Icardi tradhton Wanda-n

Pas stuhisë vjen qetësia dhe Wanda Nara e di mirë këtë. E di aq mirë sa i propozoi një kontratë ‘anti-tradhtie’ bashkëshortit të saj Mauro Icardi.

Wanda Nara dëshiron të mbrojë marrëdhënien e saj me Mauro Icardin. Si? Përmes një kontrate me futbollistin argjentinas.

Pas akuzave, tradhtive hipotetike dhe lajmeve që kanë trazuar marrëdhënien e tyre, ka ardhur koha për siguri.

Prej 10 vitesh martesë, Mauro Icardi dhe Wanda Nara ka pasur ulje-ngritje. Të dy kanë sjellë në jetën vajzat Francesca dhe Isabella. Kanë kaluar disa stuhi bashkë dhe ndoshta çmimi 100 milionë dollarë është i mjaftueshëm për të mbajtur Icardin nën kontroll.

Bordo