10 vite martesë në Hollywood/ Jennifer Garner dhe Ben Affleck firmosin letrat e divorcit

Jennifer Garner dhe Ben Affleck zyrtarisht janë të divorcuar. Ata kanë finalizuar divorcin dhe sipas TMZ do të ndjajnë kujdestarinë e tre fëmijëve si deh do të takohen me një therapist familjar njëherë në muaj.Burimet thonë se ata kanë dakort edhe për një ndarje të pasurisë. Ata nuk janë më bashkë prej vitit 2015, por vetëm tani vendosën që të firmosnin edhe letrat e divorcit, shkruan Lapsi.al. U kujdesën që ky divorc të ndikonte sa më pak të ishte e mundur në mirërritjen e fëmijëve të tyre dhe kjo ishte arsyeja kryesore përse e morën kaq ngadalë.