Showbiz

Zbulohet një nga letrat më të vjetra në botë për Shën Valentin, u shkrua në vitin 1818 nga një burrë për të dashurën e tij

SV

why not look here you could try here Një nga letrat më të vjetra të dashurisë në botë për Ditën e Shën Valentinit është rizbuluar pas 20 vjetësh.

tobradex eye ointment price Letra është shkruar në vitin 1818. Ajo ishte vendosur në një album për dy dekada.

Letra është shkruar nga një burrë, i cili i shpreh ndjenjat e dashurisë partneres së tij dhe është blerë nga Gavin Littaur 20 vite më parë.

“Jam pak romantik. Është e bukur, jashtëzakonisht e tillë në fakt,”- tha ai.

Gavin nuk e mban mend sa ka paguar për të tregon se ishte e shtrenjtë në atë kohë.

Letra u krijua më shumë se 200 vjet më parë dhe në të shkruhet: “Nga ai, i cili teksa pret një tjetër Shën Valentin, mezi pret me shumë kënaqësi ditën kur ëndrrat e tij do realizohen dhe drejt altarit do marrë dorën e shoqërueses dhe zemrën e saj për të cilën ka ndjenja, jo në një dashuri të egër e romantike e cila mbaron pas një njohje të shkurtër por për një dashuri që me kohën rritet dhe jo zvogëlohet.”