Stil

Vajza që i kanë thënë jo depilimit (FOTO)

buy augmentin duo online “Hairy legs club” është një blog ku vajzat shfaqen të padepiluara duke i`u kundërvënë vizionit të gruas së bukur e të kuruar në detaje, ku jo të gjitha duken se janë dakord me këtë formë të parit të figurës femërore.

hop over to this website Për këtë motiv u ndërmor një iniciativë origjinale e disa vajzave që hapën një blog të quajtur “Hairy legs club”, ku ato postojnë foto me këmbët e tyre të padepiluara.

prasugrel generic uk Ideja e kësaj lëvizjeje është për të lejuar femrat që të zgjedhin edhe në kundërshtim me pritshmëritë e shoqërisë për të bukurën dhe të ndjehen krenare për trupin dhe pamjen e tyre.