My STORY

Punonte kamarier dhe shpërndante gazeta, “Kemal” tregon jetën e tij të vështirë

Kemal

http://tristarwindow.com/KgLVZ/gKMUi/ Në serialin “Lule të vetmuara”, ai luan rol antagonist, por në jetën reale “Kemal” është një aktor i suksesshëm, që ka luajtur në disa filma e seriale dhe me karrierë të gjatë në kinematografi. Emri i vërtetë i aktorit është Cansu Firinci dhe në një intervistë ka treguar se për të arritur këtu ku është sot ka kaluar shumë peripeci.

purchase clomid pct 37-vjeçari ka treguar se e ka lënë shkollën vetëm për të vazhduar aktrimin. “Familja ime nuk kishte mundësi për të më mbështetur që të vazhdoj teatrin. Ne nuk ishim të pasur financiarisht. Ditët e sotme çdokush dëshiron ta bëjë fëmijën e tij aktor por ata nuk e dinë gjendjen e industrisë. Mendojnë se aktorët fitojnë shumë por kjo nuk është e vërtetë. Artistët vdesin në varfëri. Kur e lashë shkollën fillova të merrja pjesë në disa punë në teatër. Aventura ime është e gjatë por dua të përmend emrin e profesorit Oguz Tunç i cili më ndihmoi në këtë rrugë dhe kam mësuar shumë prej tij. U largova nga Ankaraja dhe erdha në Stamboll sepse kisha më shumë mundësi për të përmirësuar veten.

stromectol 3 mg bestellen Përpara se të merresha me teatër, punoja kamarier dhe shpërndaja gazeta. Tani punoj në teatër në çdo sezon. Ky është shtet shumë i shtrenjtë dhe është e vështirë të jetosh këtu. Kam kaluar shumë kohë të vështira ekonomikisht por kam ndjekur ëndrrën time deri në fund”-tregoi aktori./revistawho.com