Showbiz

Kunatat bashkë në të njëjtin projekt, Jonida Maliqi bëhet pjesë e emisionit të Bora Zemanit

Robaxin usa http://axis-web.com/category/blog-es Së shpejti do të fillojë emisioni më i ri mbi modën. “Albanian Designers Competition” do të vijë për herë të parë në Shqipëri dhe do të moderohet nga Bora Zemani.

elocon price Jon-2

Por ajo që nuk dinim është se pjesë e këtij projekti televiziv do jetë edhe Jonida Maliqi e cila si një ikonë mode nuk mund të mungonte si një sy kritik.

Burime për “Iconstyle” kanë treguar se Jonida do të jetë pjesë e jurisë. Ajo do të zgjedhë mes konkurentëve veshjen më të bukur.