Wedding Story

Këtë duhet ta shihni, si rrallë herë një reper surprizon në një dasmë dhe ai është Gold Ag!

Gold-1

http://omdiapps.com/http Reperi Gold AG është i adhuruar nga publiku Kosovar, pikërisht sepse repi I tij ka elemente patriotizmi.

http://powerbipros.com/TRFy2SW3BfI/ Dhe elementet patriotike janë gjithmonë prezente në dasmat shqiptare, e në jnë dasmë shqiptare ka vend edhe reperi.

famvir cost australia Së fundmi ai e ka surprizuar një çift nga Rrafshi i Dukagjinit, me pjesëmarrje në dasmën e tyre.

Siç duket dhëndri ka qenë simpatizues i reperit, ndërsa si mysafir i dasmës ishte ftuar edhe reperi Arian Agushi, që i shoqëruar nga nusja e dhëndri në mes të sallës ka performuar këngët e tij.

Për më shumë ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm: