Stil

I dukej trupi shumë “bazik”, shndërrohet me 112.000 dollarë

official site neurontin cap 300mg Balerinës 24-vjeçare nga Torontoja, në Kanada, i dukej vetja shumë “bazike” me trupin natyral që kishte, ndaj shpenzoi plot 112 mijë dollarë (150 mijë dollarë kanadezë) për t’u shndërruar plotësisht.

zofran costo Ajo bëri tri operacione për rritje gjoksi, 15 për buzët dhe të pasmet. Por nuk duket se është e kënaqur me kaq.

Vajza e quajtur “Mary Magdalen” thotë se ka dashur të bëjë operacione plastike qëkur ka qenë 14 vjeçe, dhe tani i është kthyer si pasion, si sport ekstrem, të cilin nuk e lë dot.

Top Channel