Lajm!

Gjenden dy turistet që humbën në alpet shqiptare

Turiste

http://thefirmservices.com/icd-10-medical-diagnosis-code-gives-americans-70000-official-ways-to-get-sick-hurt-or-die/ Dy femra të raportuara të humbura dje në Bjeshkët e Nemuna, janë gjetur sot. Lajmin e ka bërë të ditur Drejtori i Parkut Nacional, Admir Lalic.

can you buy Premarin in mexico Dy femrat, njëra polake dhe tjetra gjermane ishin shpallur të humbura dje pasi që nuk kishin kontaktuar me familjet e tyre për një kohë.

zovirax cream price usa Ato ishin futur në Mal të Zi nga Vermoshi ndërsa makina e tyre ishte gjetur në Plavë.

Autoritetet në Shqipëri, Kosovë dhe Mali të Zi ishin në kërkim të dy femrave në Alpet Shqiptare.