Wedding Story

FOTOT/ Gjesti i veçantë i turistëve në Vlorë me çiftin fierak që po martoheshin

buy Pregabalin online canada additional hints Perëndimi i diellit buzë detit është gjithmonë zgjedhja e parë e cifteve që bëjnë setin e fotografive kur martohen.

secnidazole price philippines Ky cift që shihni në foto, nga Fieri, kishte zgjedhur Nartën për të realizuar setin e tyre fotografik.

Wedd-2

Por e vecçanta në këtë postim që ka bërë gazetarja Anila Hoxha qëndron tek turistët që janë gjendur aty dhe kanë ndihmuar ciftin duke u ofruar rulotin e tyre të ndërrojnë veshjet.