FOTOSTORY

FOTO/ Si do dukeshin sot Napoleoni, Jul Cesari, Aleksandri i Madh, Xhokonda…

read this Si do të dukeshin sot fikurat historike të së kaluarës. Becca Saladin dhe Vėjūnė Rimašiūtė kanë realizuar me anë të një projekti rindërtimin e disa prej këtyre figurave të historisë që nga antikiteti deri në historinë moderne botërore.

hydrochlorothiazide trade name canada Projekti quhet” Royalty Now dhe nisi në shkurt të 2019 fillimisht me Anne Boleyn, por projekti shkoi shumë më tej. Shihni rezultatet. check ©LAPSI.al

Julius Caesar

His-2

Alexander The Great

His-3

Queen Elizabeth I

His-4

Agrippina The Younger

His-5

Jane Austen

His-6

Anne Boleyn

His-7

Mary, Queen Of Scots

His-8

Madame De Pompadour

His-9

Empress Elisabeth Of Austria

His-10

Louis XIV, The Sun King

His-11

Katherine Of Aragon

His-12

Louis XV

His-13

Marie Antionette

His-14

Catherine Parr

His-15

The Grand Duchess Anastasia Romanov

His-16

Emperor Augustus

His-17

Queen Isabella Of Castile

His-18

Abraham Lincoln

His-19

Christina Of Denmark

His-20

Madame Du Barry

His-21

 

Eleanor Of Toledo

His-22

Caligula

His-23

Napoleon

His-24

Katherine Howard

His-25

Benjamin Franklin

His-26

Henry VIII

His-27

King Henry VII

His-28

Mona Lisa

His-1

Grace Kelly

His-30