Showbiz

FOTO/ Modelja shet virgjërinë 2 milionë £, paguan një politikan

like this Modelja 23-vjeçare, Mahbuba Mammadzada ka shitur virgjërinë e saj për 2 milionë £ dhe thotë se “dëshironte të bënte mamin krenare”. Ajo e nxori në ankand virgjërinë e saj për një shumë të majme dhe fituesi ishte …një politikan.

http://camp50.org/index.php?rest_route=/oembed/1.0/embed 10142768-6733357-Stunning_Mahbuba_Mammadzada_auctioned_off_her_innocence_through<m-17_1550840197582

zocor price in kuwait Modelja nga Azerbajxhani dëshiron që të përdorë këto para për të udhëtuar në mbarë botën me nënën e saj.

Mahbuba-Mammadzada-1571433

Ajo kishte një letër mjekësore të certifikuar, ku vërtetohej virgjëria e saj.

Mahbuba-Mammadzada-Virginity-KOKO-TV-Nigeria-1-680x380

Ajo thotë se kërkon një mashkull, i cili të plotësojë dëshirat e saj dhe të paguajë çdo muaj 26 mijë £. ©LAPSI.al

Model-1