Stil

Brenda garderobës së Fatmir Hysenbelliut: Sa kanë kushtuar këpucët më të shtrenjta të tij?

Oni

http://scratchtech.io/2018/12/chinese-survey-finds-nearly-40-percent-of-respondents-would-invest-in-crypto/ Të gjithë bëhemi kuriozë kur vjen fjala të kontrollojmë garderobën e dikujt. Ajo çfarë na kuriozon më shumë janë pikërisht çmimet. Këtë të shtunë Pop Culture ka qenë në shtëpinë e Fatmir Hysenbelliut, i cili i ka treguar Kildës koleksionin e këpucëve të tij. Në garderobë ndodhen rreth 150 palë këpucë, dhe Fatmiri ka rrëfyer se cilat janë më të shtrenjtat, të lirat apo të preferuarat e tij.

official source Cilat janë këpucët më të shtrenjta, është pyetur ai duke treguar më pas një palë çizme Gucci të cilat kushtojnë plot 1200 dollarë.

lotrisone average cost Më tej ai ka rrëfyer se i ka ndodhur të blejë një palë këpucë në numrin 40.5 edhe pse numri i tij i këmbës është 42 vetëm sepse i kanë pëlqyer shumë./News31.al