Vetë trazoi “Përputhen” por njihuni me vëllain e Atdheut

Pak ditë më parë, në programin “Përputhen” hyri prurja që u tha se do jetë e fundit për këtë vit.

Bëhet fjalë për Atdhe Xharavinën, djaloshin nga Gjakova i cili mori vëmendje për pamjen e admirueshme dhe për tipin që reflektonte si karakter.

Por, nëse Atdheu do dalë i lidhur nga “Përputhen”, mos u zhgënjeni vajza!

Ai ka një vëlla po aq të pashëm sa vetja, të cilin e ka postuar në rrjete sociale në një fotografi me nënën.

Dy djemtë ngjajnë si dy pika uji me njëri-tjetrin.

/Prive.al