Suada Sherifi me bikini në kulmin e shtatzënisë

Ish-missi dhe prezantuesja Suada Sherifi pozon tani që është shtatzënë. Ka veshur një bikini të thjeshtë dhe me ngjyra jo shumë të forta për të rënë në sy.