“Nëse nuk do të ishe ti, cila do doje të ishe?”, Lori Hoxha zgjedh pa u menduar dy emra

Lori Hoxha ka shfrytëzuar kohën teksa pushon për të realizuar një pyetësor me ndjekësit e saj në ‘Instagram’.

Ajo ka zbuluar shumë gjëra për jetën e saj apo edhe kuriozitete të ndryshme.

Një nga ndjekësit e ka pyetur se cila do të ishte ajo nëse nuk do ishte Lori Hoxha. Trashëgimtarja e “Top Channel” ka zgjedhur dy emra, motrën e saj Sara dhe Mbretëreshën Elizabeth.

Përsa i përket Sarës, Lori e ka treguar gjithmonë dobësinë dhe admirimin e saj për të motrën dhe kjo përgjigje nuk bën aspak habi.

Duket se po ashtu Lori paska mjaft simpati për Mbretëreshën e Anglisë, Elizabeth, e cila është një nga femrat më me ndikim në botë.