Make Up Academy – La Truccheria – MAKE UP FOR EVER sjellin nivelin e parë – Baza Korrektive

Në botën e Akademisë së Make Up, ky trajnim ka si synim që persona të cilët janë të njohur me profesionin e make up-it (kanë njohuri të fituara nga punë ose eksperienca të mëparshme) të thellojnë njohuritë mbi sytë, buzët, fytyrën dhe teknikat që do të ndihmojnë të rregullohen, imperfeksionet e çdo tipi portreti dhe teknikat e duhura të konturit për të arritur pamje ideale!
Trajnimi do të mbahet nga Drejtori Artistik – Gabrielle Brunelli.
Një numër shumë i limituar pjesëmarrësish do të përzgjidhen nga të regjistruarit.

Data: 4 dhe 5 Dhjetor, 2016 Adresa: Rr. Ibrahim Rugova në hyrje të Ish-bllokut, përballë kullës Vodafone. Nr. kontakti: 0693177428 ose [email protected]

Linku i regjistrimit: https://docs.google.com/forms/d/1MSvPfwibKZ7_1RPo2g7Oz9ERnLEaCSEuBJfT38rOoOs/edit