Kjo është lepurushja bio e Playboy-t, shqiptarja nxjerr foton e rrallë

Dihet që Beniada Nishani (Jakiç) ishte shqiptarja që vitin e kaluar u rekrutua nga revista “Playboy” e Portugalisë. “This week in Portugal with PlayBoy staff”, ishte statusi dhe një foto ekskluzive, me të cilat modelja njoftoi miqtë se sapo ka nisur punën si modelja imazh e revistës së famshme. Biondja 25 vjeçare nga Durrësi, por e rritur në Itali ka tërhequr vëmendjen e fotografëve për faktin se ajo është bio, pra nuk ka bërë asnjë ndërhyrje estetike në pamjen e saj. Ndërkohë Beniada ka ndarë me miqtë, foton e rrallë me simbolin në kokë të “Playboy”, ku shfaqet si lepurushja mjaft elegante dhe origjinale në bukurinë e saj.