Jeta e lumtur si nënë e Lori Balës, balerinës së “DWS”

Balerina e “Dancing with the Stars”, Lori Bala është rikthyer në këtë spektakël tani si nënë. Vajza 1-vjeçare Elois dhe partneri i saj Olti Kazaferi, i njohur di Dj Olti janë familja e bukur, që ajo ka krijuar. Ata duken një familje e lumtur dhe shpesh ndajnë me miqtë foto të tyre tani si prindër të vajzës shumë bukuroshe. Ndërkohë Lori duket shumë në formë pas lindjes, duke u bërë një model frymëzimi për të gjitha nënat e reja. /Story.al/