Isida Mollaymeri pozon nxehtë si kurrë më parë

Balerina e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit, Isida Mollaymeri ka realizuar një set vërtetë të nxehtë fotosh për festat e fundvitit. Nga mënyra si merr pozat dhe nga gjuha e trupit, shohim një Isidë provokuese si kurrë më parë. Dhe duket vërtet bukur.