Djali i Gjyste Vulaj mbush 5 vjeç, këngëtarja i sjell botën në shtëpi

Djali i këngëtares së njohur Gjyste Vulaj festoi 5-vjetorin, në një festë surprizë që këngëtarja kishte organizuar për ditëlindjen e tij. Duket se artistja e cila flitet për pasurinë e saj, i ka sjellë botën në shtëpi fëmijës së saj të dytë, që erdhi në jetë disa vite pas vajzës. Ai shihet pranë tortës i kënaqur dhe i rrëthuar nga gjithë të mirat si në përralla.