Dasma madhështore VIP e 2018-ës, Enis Bytyqi publikon foton më të bukur

Gjatë këtij viti, Enis Bytyqi pati një datë të rëndësishme. Këngëtari vendosi të martohej me partneren e tij, Rinën me të cilën ishte në lidhje që një kohë të gjatë. Dasma e tij ishte madhështore dhe kishte të ftuar shumë fytyra të njohura të showbiz. Sot, Enisi ka kujtuar momente nga ajo ditë, në përfundim të vitit 2018. Ai postoi një fotografi me bashkëshorten nën të cilën shkroi: “Zemra ime”, shkruan Prive. Ata thjesht janë një çift shumë i bukur, mendoni edhe ju njësoj?