Çiftet e VIP-ave që vërtetojnë se dashuria mund të zgjasë gjithë jetën

Është vështirë që mes personazheve të famshëm të gjesh çifte që kanë qëndruar gjatë me njëri-tjetrin. Edhe pse duket sikur kanë gjithçka që duan, shpesh lexojmë lajme për “ndarje me konsensus” dhe komunikata ku shkruhet se do të qëndrojnë “miq të mirë”, sipas Top Channel. Por, ka disa çifte të botës së spektaklit që na bëjnë të besojmë se dashuria zgjat përgjithmonë.
Zbulojini më poshtë se kush janë ata: