Çfarë të vishni nëpër takime frymëzuar nga J.Lo, Megan Fox, etj.

Ti dhe ai do dilni për të pirë apo darkuar dhe s’ke asnjë ide se çfarë të veshësh! Do të dukesh interesante, seksi, por në të njëjtën kohë komode, sepse vetëm kështu mund të jesh 100% vetja. Si thoni sikur t’i hidhni sytë nga çiftet më të përfolur për momentin dhe të frymëzoheni prej tyre? Çfarë vesh Jennifer Lopez përshembull kur takon Ben Affleck? Ju s’do takoni Ben-in, por mund të dukeni si Jenny, Megan, etj, etj.

1. Pantallona lëkure + crop top si Megan

2. Xhaketë e gjerë mbi një fustan të shkurtër të zi

3. Një fustan të tillë, kaq elegant dhe vajzëror!

4. Fustan i mëndafshtë + aksesorë të bardhë

5. Minifund + taka

/Anabelmagazine