7 shenjat që ju ndihmojnë të kuptoni se e doni dikë

Nëse pyesim njerëz të ndryshëm se çfarë do të thotë të dashurosh, përgjigjja nuk do të ishte kurrë e njëjtë. Dashuria është një ndjenjë e çmuar, por e vështirë për t’u shpjeguar dhe kuptuar dhe mund të ndryshojë bazuar në atë që e ndjen. Ka njerëz që duan plotësisht, të tjerë që para së gjithash gjithmonë e shohin veten vetëm dhe të tjerët që, ndërsa hedhin poshtë idenë e dashurisë, mund ta provojnë pa e pranuar kurrë atë.

E vetmja gjë e sigurt për dashurinë është se kur arrin dhe njihet, ajo është aq e fortë sa lëkund edhe personin më të fortë në botë. Në të njëjtën kohë ajo mund të ndjehet në mënyra të ndryshme, sepse secili prej nesh ka mënyra personale për të perceptuar dhe përjetuar emocionet dhe ndjenjat.

Atëherë, si ta kuptoni nëse e doni vërtet dikë? Nëse për shumë është e vështirë të kuptohet nëse personi që ju doni është i duhuri për të ndërmarrë hapin e madh, për të tjerët gjëja më e vështirë është të njoh ndjenjën. Në përgjithësi ka të dhëna që tregojnë një ndjenjë themelore. Sinjalet që trupi dhe truri po na dërgojnë në mënyrë që të na ndihmojnë të kuptojmë se çfarë po ndiejmë.

Shenjat që ju ndihmojnë të kuptoni nëse e doni dikë

Thuhet se kur vërtet e doni dikë, nuk është e nevojshme të pyesni veten pse ajo që mendoni se është aq e fortë sa nuk mund të hutoheni. Megjithatë, ky nuk është rasti për të gjithë dhe nganjëherë konfuzioni është i tillë që është e nevojshme të sqarohet brenda vetes. Pra, këtu janë të dhënat që duhet t’u kushtohet vëmendje në mënyrë që të kuptoni nëse jeni dashuruar me dikë.

Ju gjithmonë mendoni kështu.

Lidhur me mendimin është ndoshta e dhëna e parë që duhet të mbahet gjithmonë mend. Nëse një person është gjithmonë në mendimet tona edhe në momentet që nuk kanë asnjë lidhje me të, atëherë nëse nuk është dashuri, sigurisht që është një interes i gatshëm për tu bërë e tillë.

Ai është ai që dëshironi të shihni ose dëgjoni kur jeni të trishtuar.

Nëse dita juaj ka qenë e vështirë dhe personi i parë për të cilin mendoni dhe dëshironi të dëgjoni ose shihni është gjithmonë i njëjtë, me siguri jeni të dashuruar. Sigurisht, ju mund të dëshironi të dëgjoni gjithmonë nënën tuaj ose mikun tuaj më të mirë, por përveç rasteve të veçanta, nëse ju vjen në mendje gjithmonë i njëjti person, ka të ngjarë që tashmë të jeni më shumë të përfshirë emocionalisht.

Ai është personi i parë me të cilin doni të ndani lajmet e mira.

A keni pasur një promovim në punë dhe personi i parë që telefononi është dashuria juaj apo djali që ju pëlqen prej disa kohësh? Ndoshta ka një ndjenjë dashurie, nën të. Ashtu si gjërat e këqija, dëshira për të dhënë lajme të këndshme është zakonisht një shenjë dashurie.

Me të e ndjen veten të lirë.

Ndjenja e të qenit e përqendruar dhe e lirë të jesh ajo që je është një ndjesi e paçmuar që zakonisht e ndjen me personin që do. Kjo ndodh sepse ka një lidhje besimi dhe respekti ose mbase ju jeni thjesht shokë shpirti. Çështja është se të ndjehesh mirë kur je me të është shpesh një shenjë dashurie.

E shihni kudo.

Ju duket sikur e shihni apo e dëgjoni zërin e tij edhe kur nuk është aty? Ky mund të jetë një tregues i infatuacionit por kur zgjat për një kohë të gjatë, me përjashtime të rralla, është një shenjë dashurie.

Mendimi i tij është i rëndësishëm.

Nëse ajo që ai mendon për ju është e rëndësishme për aq sa ju bën të ndjeheni keq ose jashtëzakonisht të lumtur, shanset për të mos qenë dashuri janë shumë të pakta. Më mirë të filloni të merrni parasysh të dhëna të tjera sepse ekziston një dashuri e mundshme në horizont.

Ju mungon kur nuk është aty.

Atëherë është vërtet dashuri. Të humbasësh dikë, qoftë edhe fizikisht, tregon një dashuri të madhe. Nëse ta shihni përsëri atë është gjëja që dëshironi më shumë dhe nuk keni frikë nga ideja për të kaluar gjithnjë e më shumë kohë së bashku, mbase ka ardhur koha të shikoni brenda vetes dhe të pranoni se e doni atë.

Burimi / https://www.chedonna.it/vc