FOTOSTORY

Udhëheqësit e botës/ Ja si dukeshin para se të bëheshin të famshëm

http://splinvestigativeservices.com/buy-aricept-no-prescription.html Kur mendojmë për figura të famshme, zakonisht i përfytyrojmë ata si njerëz të moshës së mesme, të ulur në zyrat e tyre të punës dhe duke u përpjekur të “shpëtojnë” botën. Por pavarësisht rëndësisë të statusit të tyre ata janë njerëz të zakonshëm ashtu si të gjithë ne, shkruan Top Channel. Ju sjellim një galeri fotosh historike të këtyre figurave të famshme!

http://nalsec.com/tag/branding-3/ Donald Trump

Trump

Bill Clinton

Clinton

Fidel Castro

Castro

George W. Bush

Bush

Nelson Mandela

Mandela

Theodore Roosevelt

Roosvelt

Vladimir Putin

Putin

Adolf Hitler

Hitler-1

Barack Obama

Obama

Dwight D. Eisenhower

Eizenhauer

Gerald R. Ford

Ford

Hillary Clinton

Hillary

John F. Kennedy

JFK

Joseph Stalin

Stalin-1

Mahatma Gandhi

Ghangi

Margaret Thatcher

Thatcher