Wedding Story

Trendet e dasmave për 2019-ën, nga dekori bohemian tek fustanet ngjyrë ari

Praktikisht martesa është planifikimi i festës më të madhe në jetë, kështu që çdo këshillë mirëpritet kur bëhet fjalë për ditën e shënuar që çdokush e ëndërron! “Pinterest” ka dhënë kontributin madhështor sa i përket këshillave dhe detajeve të vogla për ditën në fjalë. Duke filluar nga dekori e deri tek ushqimi, për 2019-ën këto janë 6 trendet e dasmave që duhet t’i përqafojmë! Kësisoj pak a shumë bëhet fjalë për dasmat me traditën shtëpiake. -Dasma në oborrin e shtëpisë me një atmosferë disi bohemiane

Wed-2
-Dekori me ëmbëlsira “donuts”

Wed-3
-Fustanet e nusërisë ngjyrë ari

Wed-5
-Tymuese me ngjyra

Wed-6
-Shkrimi tip neon

Wed-7
-Kompozimet e luleve ujëvarë /Iconstyle

Wed-8