Stil

Shpikja e thjeshtë që i bëri dy motrat milionere

Mo-1

topamax purchase canada Bianca dhe Bridget Roccisano janë dy motra që kanë krijuar një shpikje të veçantë që tani ka nisur t’u japë me miliona euro fitime.

can i buy gabapentin in spain Prej shumë vitesh, vajzat donin të gjenin një mënyrë që të mbanin sutjena të cilave nuk u dukeshin rripat në shpinë dhe as në supe. Kështu, ato shpikën “Ngjitësen e gjirit”, një mënyrë që krijon të njëjtin efekt si sutjenat, por pa qenë nevoja të ngatërrohen me rripa në supe dhe në shpinë.

Vajzat ishin frymëzuar nga Kim Kardashian, e cila kishte thënë një herë se përdorte ngjitëse për të krijuar formën e duhur të gjirit në dekolte. Vajzat blenë ngjitëse në dyqan, por u krijonte alergji dhe u shkaktonte dhimbje kur hiqej. Kërkuan në internet por pasi nuk gjetën ndonjë produkt që të ishte enkas për atë punë, vajzat vendosën ta prodhojnë vetë. Fillimisht e nisën me 14 mijë euro investim dhe i shitën me nga 20 euro pakon, por kërkesa është rritur aq shumë sa kanë nisur të fitojnë miliona.

Aj.P

Mo-2

Motrat thonë që ngjitësja nuk vret, nuk bezdis me rripa, dhe ndryshimi është i dukshëm

Mo-3

Vajzat blenë ngjitëse në dyqan, por u krijonte alergji dhe u shkaktonte dhimbje kur hiqej

Mo-4

Mo-5

Top Channel