Rreth nesh

STORY është revista e vetme që mbetet lajm!
STORY është një revistë periodike që del 12 herë në vit. Personazhet e vërtetë VIP, që nga politika e deri tek arti vijnë me të rejat e tyre, por edhe me anët e tyre të forta dhe të dobëta që nisin që nga profesioni e deri tek performaca, stili, pamja e tyre. Histori të panjohura të personazheve të rrëfyera nga ata vetë vijnë në MY STORY të shoqëruara me fotografi të realizuara profesionalisht. Protagonistët e eventeve dhe ngjarjeve më të bujshme të organizuara në vend vijnë në STORY përmes vlerësimeve, komenteve, por edhe kritikave.
Asnjë revistë tjetër nuk ju sjell rrëfime si STORY! Baza e këtij suksesi është rrjeti i gjerë dhe i kudondodhur i profesionistëve, gazetarëve dhe fotografëve të revistës STORY të cilët bëjnë të pamundurën për të përzgjedhur për lexuesit tanë lajmet më të fundit dhe më me interes. Në tregun mediatik shqiptar STORY sjell një standard të munguar prej vitesh. Sepse të gjithë e kemi një STORY! Të gjithë e duam një STORY!

where to buy modafinil online reddit REDAKSIA
Nëse dëshironi të lidheni me redaksinë, mund të na shkruani në adresën redaksia@story.al ose të na telefononi në numrin
+355 4 240 1111

try these out BOTUES
Premium Print

stromectol 3mg best price Drejtore
Odeta Male

Bashkëpunëtorë
Altea Brici
Dorina Zarka

Design & Layout
Ani Ceni

Fotografia
Endrit Mërtiri

Korrektore
Lida Sinani

Marketing
Iris Meta
+355 67 40 43430

Adresa
Rruga, Papa Gjon Pali i II
Aba Bussines Center, kati 5, Tiranë

www.story.al

 

©2017. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Emri STORY është markë e regjistruar e Premium Print shpk. Çdo përdorim i materialeve të këtij botimi apo riprodhim i tyre pa lejen me shkrim të botuesit është i ndaluar.