My STORY

Romir Zalla tregon se ç’e mban lidhur me gruan pas 20 vitesh

see post Romir Zalla nuk është treguar asnjëherë i kursyer për jetën e tij familjare. Edhe në intervistën e sotme në “E Diell” ai u ngacmua për detyrat e shtëpisë për të cilat bashkëshortja e tij, aktorja dhe regjisorja Suela Bako ankohet gjithmonë që Romiri nuk di as të gatuajë e as të kombinohet në veshje.

http://finance.thepeer150.com/?author=45 Romir-2

“I premtoj gruas sime publikisht që do të mësoj të gatuaj!” tha aktori teksa iu drejtua kameras. I pyetur se çfarë e mban të lidhur atë prej 20 vitesh me bashkëshorten e tij dhe si ka mundësi që s’është mërzitur ende nga martesa me të, Zalla i vënë paksa në vështirësi u përgjigj: “Besoj se na mban pasioni, profesioni i njëjtë dhe pak ndjenjë xhelozie!” rrëfeu në mënyrë krejt të natyrshme ai.