Shkurt

Prezantuesi i famshëm 71-vjeçar me të dashur 22-vjeçare

order nolvadex canada Prezantuesi i njohur italian, 71-vjeçari Giancarlo Magalli po përjeton një rini të dytë.

buy clomid nolvadex Magali-2

Ai ka rigjetur buzëqeshjen në krah të Giadas 22-vjeçare, siç tregojnë dhe fotot e publikuara nga e përjavshmja italiane “Gente”.

Magali-3