FOTOSTORY

Poza “perfekte” dhe ajo e “shëmtuara”, 26-vjeçara zbulon si duken fotot para se të publikohen në “Instagram”

check these guys out  

find more information Një influencuese në internet është bërë virale, pasi ka publikuar fotografi që tregojnë se çfarë ndodh pas prapaskenave të pozës “perfekte” në “Instagram”.

26-vjeçarja Rianne Meijer nga Amsterdam, e cila ka plot 377 mijë ndjekës është shprehur se është e padrejtë që në rrjetet sociale të tregojmë versionin e filtruar dhe të rregulluar të fotografive.

Si pasojë, ajo ka publikuar në “Instagram” disa fotografi ku shfaq pozën “perfekte”, por edhe pozat jo të bukura që ka bërë derisa është shkrepur ajo e duhura.

Insta-2 Insta-3 Insta-4 Insta-5 Insta-6 Insta-7 Insta-8 Insta-9 Insta-10 Insta-11 Insta-12 Insta-13 Insta-14 Insta-1