Stil

Paparacët i hyjnë poshtë fustanit, Jennifer Lopez mban korse

http://coremaine.com/api/1/wp-rum/settings/v6-user-sites Jennifer Lopez i ka habitur çdo herë e më shumë të gjithë adhuruesit e saj me format perfekte fizike që ka shfaqur. Megjithatë ndonëse zotëron forma të cilat kanë bërë shpesh herë që gjithë sytë të kthehen nga ajo, edhe JLo ka nevojë disa herë për të mbajtur korse.

buy modafinil duck JLo-2

Teksa shoqërohej nga partneri i saj, Alex Rodriguez, për të shkuar në ceremoninë e mbarimit të shkollës së dy binjakeve 11-vjeçare, Emme dhe Max, Jennifer u fotografua gjatë një momenti që fryu erë. Poshtë fustanit ngjyrë portokalli nga ‘Channel’, dallohet korseja që këngëtarja ka vendosur. Pavarësisht këtij momenti Lopez vazhdoi të ecë me siguri, duke mbuluar këmbën, shkruan Who. Kujtojmë se në mbrëmjen e ‘Met Gala’ këtë vit, ylli i ‘Hollywood’, i mahniti të gjithë me format fizike, sa që në njërin prej momenteve të pozimit, i dashuri i Dua Lipa-s u fotografua teksa e shihte me vëmendje nga pas.