My STORY

Jeniffer Lopez i shkruan Alex-it për 2- vjetorin e lidhjes: Më bën të ndihem si adoleshente

JLO-1

Jennifer Lopez dhe partneri i saj Alex Rodriguez festojnë sot dy vjetorin e lidhjes.Këngëtarja duket se ndihet shumë me fat që ka gjetur një partner si Alex . Të paktën kështu shprehet ajo në një postim mjaft romantik në Instagram, kur flet për miqësinë e vërtetë, dashurinë dhe surprizat që merr gjithnjë nga partneri i saj, që e bën të ndihet si një adoleshente.Jennifer Lopez dhe partneri i saj Alex Rodriguez festojnë sot dy vjetorin e lidhjes.Këngëtarja duket se ndihet shumë me fat që ka gjetur një partner si Alex . Të paktën kështu shprehet ajo në një postim mjaft romantik në Instagram, kur flet për miqësinë e vërtetë, dashurinë dhe surprizat që merr gjithnjë nga partneri i saj, që e bën të ndihet si një adoleshente.

he has a good point “Dy vjet buzëqeshje,
order lasix canada dy vjet qejf,
dy vjet aventura,
dy vjet rritje dhe leksione,
dy vjet miqësi të vërtetë
Dhe aq shumë dashuri !! Ti e bën botën time një vend më të bukur, të sigurt dhe të qëndrueshëm … në mes të jetës sonë gjithnjë në ndryshim, gjithnjë në lëvizje … më bën të ndihem si një adoleshente që fillon nga e para … Çdo herë që unë mendoj se të kam kuptuar, ti më befason në mënyrën më të mrekullueshme duke më kujtuar sesa e bekuar jam që të kam gjetur tani në këtë moment, në këtë kohë… kohën tonë … Të dua Macho … “./Lapsi.al