valtrex prescription Lajm!

Eurovision 2019, gabimi i jurisë së Bjellorusisë ngjit Shqipërinë në vendin e 17-të

aczone insurance coverage Eurovision-1

nizoral shampoo by prescription Ndonëse kanë kaluar pak ditë nga finalja e Festivalit të Këngës në Eurovizion, krejt papritur ka ndryshuar renditja e shteteve që morën pjesë në finale. Rrjeti Europian Transemetimeve Publike (EBU), ka sqaruar se është bërë një gabim nga juria e Bjellorusisë gjatë votimit. Secila këngë në finale, vlerësohej me votën e publikut dhe atë të jurisë nga çdo vend pjesëmarrës. Bjellorusia, nga një gabim në votim, i mohoi pikët Maqedonisë së Veriut. EBU, bën të ditur se pasi është sqaruar ky gabim është bërë përditësimi i rezultateve. Sipas këtij përditësimi Maqedonia e Veriut, ka fituar votën e jurisë. Por kjo ka ndryshuar gjithë rezultatet e shteteve në renditje. Nga përditësimi, edhe Shqipëria është ngjitur më sipër në klasifikim. Tashmë zyrtarisht Shqipëria është ngjitur në vendin e 17-të në klasifkimin e Festivalit të Këngës të Eurovizionit.

metoclopramide buy online

forzest uk (EBU) Rrjeti Europian i Transemetimeve Publike, e ka sqaruar gabimin, si dhe e ka cilësuar atë si një gabim njerëzor. Në deklaratën e EBU-së theksohet se: “ Votimi i jurisë së Bjellorusisë u hodh poshtë pas zbulimit të votave të tyre nga gjysmë-finalja e parë, e cila ishte në kundërshtim me rregullat e Festivalit të Këngës në Eurovizion. Për të qenë në përputhje me rregullat e votimit në këtë konkurim, EBU përpunoi të dhënat e votimit, me qëllim përditësimin e një rezultati të përmbledhur (të llogaritur në bazë të rezultateve të vendeve të tjera, me të dhëna të ngjashme votimi), e cila u miratua nga monitoruesi i votimit, Ernst & Young, dhe vendosi të përcaktojë votën e jurisë së Bjellorusisë për Finalen e Madhe. EBU mund të konfirmojë, duke ndjekur praktikat standarde të rishikimit, se kemi zbuluar se për shkak të një gabimi njerëzor është përdorur një rezultat i gabuar në përmbledhje. Kjo nuk kishte ndikim në llogaritjen e pikëve që rrjedhin nga televotimi në të gjithë 41 vendet pjesëmarrëse dhe fituesi i Festivalit dhe katër këngët në krye të listës mbeten të pandryshuara”. EBU thekson gjithashtu se rezultatet janë ndryshuar për të respektuar mekanizmin korrekt që është në fuqi.

lox jelly price

elimite where to purchase

nolvadex 20 mg price