Shkurt

Shkurt

Horoskopi i datës 8 nëntor 2019

Dashi
Jeta sentimentale e çifteve do shkojë më së miri gjatë kësaj dite. Ka mundësi që ata që janë të martuar të mendojnë edhe për një fëmijë...

Shkurt

Horoskopi i datës 7 nëntor 2019

Dashi
Hëna dhe Neptuni do të shkaktojnë luhatje të humorit. Ndërkaq, është më mirë të mos e dramatizoni gjendjen, mos krijoni stuhi brenda një gote...

Shkurt

Horoskopi i datës 6 nëntor 2019

Dashi
Do ndiheni më të lumtur se kurrë sot në krahët e atij që dashuroni. Të dy do i shprehni ndjenjat dhe do jeni të gatshëm të bëni edhe ndonjë...

Shkurt

Horoskopi i datës 5 nëntor 2019

Dashi
Jeta juaj në çift nuk do jetë aspak monotone gjatë kësaj dite. Përkundrazi do provoni emocione të reja të cilat do ju bëjnë të ndiheni si mbi...

Shkurt

Horoskopi i datës 4 nëntor 2019

Dashi
Gjatë kësaj të hëne do të jeni plot jetë dhe gjallëri. Optimizmi që do të shfaqni do të shoqërohet me mundësi të shumta në çdo ambient...

Shkurt

Horoskopi i datës 1 nëntor 2019

Dashi
Do të keni dëshirë që ta përfundoni këtë javë në mënyrë tejet të kujdesshme, inteligjente dhe inovative. Nuk do të mungojnë idetë krijuese...