Shkurt

Shkurt

Horoskopi i datës 19 nëntor 2019

Dashi
Zemërgjerësia do të shënjojë jetën tuaj në çift. Edhe pse në disa momente mund të keni ndonjë dyshim, kjo nuk do përbëjë problem. Do jetë...

Shkurt

Horoskopi i datës 18 nëntor 2019

Dashi
Pas një dite të nisur zbehtë, me kalimin e orëve do të vendosni të përballoni me kurajo dhe këmbëngulje çdo angazhim të kësaj jave të re. Do...

Shkurt

Horoskopi i datës 17 nëntor 2019

Dashi
Të dashuruarit do kalojnë një ditë të mbushur me debate. Xhelozia do të dominojë këtë të diel. Beqarët do kenë vetëm mundësi për takime...

Shkurt

Horoskopi i datës 16 nëntor 2019

Dashi
Do të keni një ditë të këndshme të formuar nga trekëndëshi Diell, Neptun dhe Mërkur në shenjën tuaj. Ky i fundit përballë Hënës krijuese...

Shkurt

Horoskopi i datës 15 nëntor 2019

Dashi
Ngarkesa e energjisë që ju jep Marsi do të jetë sot një ilaç i vërtetë për ata që janë në çift. Ju do të jeni më pak të qëndrueshëm dhe...

Shkurt

Horoskopi i datës 14 nëntor 2019

Dashi
Përpiquni të mos keni besim të pakufishëm në burimet tuaja dhe përpiquni të jeni më objektivë, nëse nuk doni që të përballeni me zhgënjime...

Shkurt

Horoskopi i datës 13 nëntor 2019

Dashi
Do ndiheni të lumtur pranë atij që keni në krah dhe të gatshëm të hidhni çdo lloj hapi më tej. Për gjithçka do bashkëpunoni fort. Beqarët do...

Shkurt

Horoskopi i datës 12 nëntor 2019

Dashi
Do të nxiteni të bashkoni idetë dhe energjitë me ato të personave që janë në të njëjtën lartësi mendimesh me ju. Do të arrini shumë lart...